Oscar & Elsbeth

De dag van Oscar en Elsbeth begon met de first look bij het ouderlijk huis van Elsbeth. Oscar kwam naar boven om eerst even een momentje samen met zijn Elsbeth te hebben. Wat een mooi en intiem moment was dit. Hierna hadden ze nog hun moment met hun dierbaren en daarna vertrokken we naar Kasteel Renswoude om de foto’s te maken. We hadden de fotoshoot opgesplitst in twee delen: een fotoshoot van Oscar en Elsbeth samen en een shoot met hun lieve zoon erbij. Tijdens de shoot kregen we te maken met fikse regenbuien waardoor we zo nu en dan moesten schuilen. Maar tussendoor scheen de zon nog even en was het licht prachtig.
Er was dichtbij een bos waar we ook beschut konden shooten i.v.m. de regen. Dat was wel heel erg fijn.
En toen kwam de lieve zoon erbij en wow wat heeft dat ventje mijn hart veroverd. Die guitige blik van hem was zo heerlijk om vast te leggen op de foto en de lol die ze met elkaar hadden was aanstekelijk.
Daarna vertrokken ze naar Restaurant Grebbelounge om de dag verder te vieren met hun dierbaren. Lieve Oscar en Elsbeth wat was het leuk om deze dag met jullie mee te beleven.

Leveranciers
Trouwjurk: Atelier Joline
trouwpak: Roka
Kleding zoon: Blitzhandmade
kapsel en visagie: Ami Kappers
Donuts wall: Jan Banket
Boeket: RM Flowers Marilene
locaties: Kasteel Renswoude en Restaurant Grebbelounge