Daar waar liefde en hoop samenkomt, is toekomst…… – Mija van Someren –

Op een schitterende zonnige herfstdag gaven Bryan & Lotte elkaar het ja-woord.

Hun trouwe viervoeter Abby vond het best spannend allemaal tijdens het moment dat Lotte klaargemaakt werd. Daarom nam Lotte de tijd om Abby te knuffelen en Abby mocht ook mee tijdens het foto’s maken. Heel bijzonder om te zien hoeveel deze viervoeter voor Bryan en Lotte betekent.

Na de reportage volgde een prachtige en emotionele ceremonie bij Slot Doddendael, waar ook het diner en het feest plaatsvond. Deze dag was gekenmerkt met zoveel mooie, liefdevolle en ontroerende momenten, dat ik tijdens verschillende momenten echt met enorme kippenvel fotografeerde. De liefde die Bryan en Lotte hebben voor elkaar en voor anderen was zo tastbaar in alles.

Lieve Bryan & Lotte, wat vond ik het bijzonder om deze dag met jullie mee te beleven. Ik heb ontzettend genoten van jullie humor tijdens de reportage. Heerlijk om zoveel lol te hebben en tegelijkertijd om geweldige plaatjes te schieten. I love it!;-)

Dank jullie wel voor jullie enthousiasme en voor jullie puurheid. Zo mooi om dat in jullie te zien. Hou dat vast want dat maakt jullie zo mooi en uniek!

 

Liefs (Photography by ) Kim Hildering