Where the love is, there is live…

Ah hoe fijn was de dag van Manoach & Hannah! Wat een te gek stel en hoe heerlijk om te zien hoeveel lol die twee hebben. Ik heb onwijs genoten om met ze op te trekken, ze waren zo lekker zichzelf en dan geniet ik ook dubbel van het fotograferen want je krijgt dan de mooiste plaatjes.

Hun liefde en betrokkenheid voor elkaar, voor hun omgeving en voor God was in alles te merken. Het was echt een feestdag en de kids die op de bruiloft aanwezig waren gingen ook lekker hun gang waardoor ik ook foto’s van hen kon schieten. Op een bruiloft waar kids zijn geniet ik enorm, zij maken zo’n dag net wat speelser en grappiger met hun streken.

Hannah had zelf de taart gemaakt en die was verrukkelijk! En ze waren zo slim geweest om een ‘golden hour-moment’ in te plannen in hun dagplanning. En wat een geluk dat het prachtig weer was en dat moment dus ook daadwerkelijk kwam. Hoe mooi om ook zulke trouwfoto’s te hebben met zo’n lage avondzon.

Lieve Manoach & Hannah, Ik mocht al even getuigen zijn , op deze dag, van jullie liefde voor elkaar en anderen. Ik wens jullie een liefdevol en gezegend leven toe samen met elkaar, de mensen die jullie lief zijn, maar bovenal met God.

Liefs,

(Photography by) Kim Hildering